Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/06/2019 23:54 - Jumping

Vermeir ziet Van der Vleuten Monaco winnen!

Terwijl in eigen land vanavond alle ogen gericht waren op Knokke Hippique werd op de Longines Global Champions Tour van Monaco gelijktijdig de LGCT GP afgewerkt. Wilm Vermeir was daar met zijn 11-jarige ruin Iq van het Steentje (Toulon) een van de 10 combinaties die het in de basisomloop foutloos wisten te houden en zich zo plaatsten voor de barrage. Vermeir kon helaas die prestatie in de barrage niet herhalen en kreeg een springfout wat hem uiteindelijk de 9de plaats opleverde.

 

Er stond opnieuw geen maat op de Nederlander Maikel van der Vleuten. De winnaar van de CSIO5* GP van Geesteren van vorige week rekende vandaag op de 9-jarige Beauville Z (Bustique) en wist alles en iedereen achter zich te houden na een chronotijd van 33.06 seconden. Veel overschot had hij echter niet, want de in Nederland gevestigde Qatari Bassem Mohammed zat hem aardig dicht op de hielen. In het zadel van de 13-jarige Gunder (Thunder Van De Zuuthoeve) kwam hij binnen in 33.12 seconden en had er zo dus maar net iets meer tijd voor nodig dan van der Vleuten. De 3de plaats tenslotte was voor de Franse snelheidsduivel Julien Epaillard. Die stuurde zijn 11-jarige Usual Suspect d'Auge (Jarnac) naar de meet in 33.52 seconden en had zo dus ook opnieuw een podiumplaats te pakken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions