Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/06/2019 23:18 - Jumping

Bruynseels ziet Stephex-ruiters domineren!

Onder het oog van een talrijk opgekomen publiek is zonet op Knokke Hippique ook de laatste proef van de dag ten einde gekomen. Met 43 verschenen ze er aan de start van de 1.50m hoofdrubriek, waarbij de beste 15 zich plaatsen voor een tweede ronde met behoud van strafpunten. 6 van die 15 waren Belgen en het was Niels Bruynseels die voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen. Bruynseels kwam als tweede foutloze combinatie opnieuw in de ring met zijn 10-jarige hengst Jenson Van ’T Meulenhof, een zoon van Vagabond de La Pomme uit de fokkerij van Mariette Van Lombergen. Bruynseels wist opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden en klokte af in 44.21 seconden wat hem uiteindelijk de 3de plaats opleverde.

 

Het waren Conter’s huisruiters Lorenzo de Luca en Daniel Deusser die de rubriek echter wisten te domineren. De Luca wist daarbij de snelste tijd neer te zetten met zijn 12-jarige hengst Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker). Zij kozen vanaf hindernis 1 direct voor een hoog tempo en kwamen uiteindelijk over de meet in een overtuigende 41.77 seconden. Als een van de laatste starters wist Deusser de prestatie van Bruynseels nog te overtreffen met zijn eveneens 12-jarige Calisto Blue (Chacco Blue), met wie hij gisterenavond nog wist te winnen. Hij kruiste de meet in 42.38 seconden en kwam zo vóór Bruynseels, maar achter stalgenoot de Luca.

 

Net naast het podium was er nog een 4de plaats voor T&L-ruiter Frédéric Vernaet met Dieu Merci Van T&L (Toulon), een 6de plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z), een 7de plaats voor Karel Cox met Kill Bill Max (Toulon), een 8ste plaats voor Pieter Devos met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) en een 10de plaats voor Dominique Hendrickx met Vintadge de La Roque (Kannan).

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   FREDERIC VERNAET   |   LORENZO DE LUCA   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions