Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/06/2019 20:03 - Jumping

Thomas en Stalpaert op het podium in Mons!

Er gaat dezer dagen veel aandacht naar het concours van Knokke Hippique, maar ook in het Hippodrome de Wallonie van Mons wordt er deze week op internationaal niveau gestreden. De 1.40m hoofdrubriek stond daar reeds vanmorgen op het programma en onze landgenoten moesten daarin helaas genoegen nemen met de eerste ereplaatsen. Zowel regerend Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas als Gaetan Stalpaert kwamen net tekort voor de overwinning, maar verzekerden zich wel van een plaatsje op het podium.

 

Gilles Thomas deed dat met de 8-jarige merrie Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker). Hij klokte in de 2de fase af in 34.18 seconden en was zo de best Belg. Stalpaert volgde op de 3de plaats met de 9-jarige Don Darco De Bornival Z (Air Lane Z). Hij deed er 34.69 seconden over om de meet te bereiken en was zo ruim een seconde langzamer dan Thomas. De winst moesten ze echter laten aan de Duitser David Will. Die stuurde zijn 9-jarige Cap 4 (Comme Il Faut 5) rond in 31.75 seconden en was zo beduidend sneller.

 

Jean-Christophe de Grande werd nog 4de met Kanto Quality (Chacco Blue), Manuel Thiry 14de met Vamos Du Grand Chemin (Calvaro F.C.), Maxime Harmegnies 17de met Stalanda 2 (Stakkatol), Virginie Thonon 21ste met Tristan Horta (Tarzan de la Pomme), Brent Gaublomme 22ste met Caol Ila Birdavenue (Eros Platiere) en Antoine Goffin 23ste Tango Du Tertre (Calvaro F.C.).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions