Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/06/2019 19:45 - Jumping

A. Vereecke volgt voorbeeld van vader Koen!

Met de Grote Prijs stond op Knokke Hippique voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie het hoogtepunt van de dag pas  vanavond op het programma. Vanmiddag werd er echter op de Plage m’as tu vu ook al een 1.40m rubriek gesprongen en daarin wist Andres Vereecke voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Samen met de 12-jarige Zuckersuess d’Argilla (Casall) finishte hij in de 2de fase in 33.93 seconden en volgde zo het voorbeeld van zijn vader Koen gisteren.

 

De Amerikaanse amazone Raleigh Hiller was goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij zadelde de 14-jarige Alvarino 2 (Acodetto 2) en wist de klok te stoppen op 34.35 seconden. De Britse Jodie Hall Mcateer tenslotte was nog goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij had er met de 10-jarige Coquin de Coquerie Z (Constul DI Vie Z) 34.44 seconden voor nodig om haar 2de fase tot een goed eind te brengen.

 

François Mathy werd nog 7de met Galisco (Gypsy King du Coty), Emilie Conter 9de met Pampero (Chacco Blue) en Dimme D’Haese 10de met Rubens Ls La Silla (Rebozo Ls La Silla).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   JODIE HALL MCATEER   |   RALEIGH HILLER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions