Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2019 23:04 - Jumping

Gudrun Patteet is ook in Knokke in vorm!

Gudrun Patteet imponeerde vorige week door met haar Sea Coast Pebbles op de Longines Masters van Lausanne de CSI5* GP op haar naam te schrijven. Deze week is de Oost-Vlaamse amazone echter present in Knokke en ook daar laat ze opnieuw van zich horen! Zo wist ze zich vanavond met haar 11-jarige ruin Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z) te verzekeren van een podiumplaats in de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. In een barrage waarin 7 van de 11 geplaatste combinaties opnieuw aan de start verschenen wist zij een tijd van 48.19 seconden op het scorebord te zetten en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Het was de Duitser Daniel Deusser die met de overwinning ging lopen in dit slotnummer van de dag. Vergezeld van zijn 12-jarige Calisto Blue (Chacco Blue) doorkruiste hij de meet in 44.50 seconden en hield zo de overwinning in eigen huis. Ook de Italiaan Roberto Turchetto wist de prestatie van Patteet nog te overtreffen. Hij stuurde zijn 13-jarige Baron (Colman) naar de chrono in 45.82 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Ook Yves Vanderhasselt wist zich met Jeunesse (Eldorado van de Zeshoek) te plaatsen voor de barrage. Hij besloot echter niet meer aan de start te komen en werd zo gedeeld 8ste.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   GUDRUN PATTEET   |   ROBERTO TURCHETTO

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions