Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
28/06/2019 17:27 - Jumping

Opnieuw winst voor Dominique Hendrickx!

Dominique Hendrickx voelt zich duidelijk goed in zijn vel op de terreinen van Knokke Hippique! Nadat hij vorige week al sterk voor de dag kwam en gisterenavond de dag afsloot met winst in de 1.50m hoofdrubriek was het zonet opnieuw prijs. In de 1.45m rubriek van de CSI5* competitie was hij opnieuw de beste met zijn 9-jarige Koriano Van Klapscheut (Lord Z). Zij kruisten in de 2de fase de meet in 23.30 seconden en stonden zo dus opnieuw bovenaan de rangschikking.

 

De Ier Cian O’Connor was degene die Hendrickx het dichtst kon bedreigen. Hij kwam met de 11-jarige Diego (Colman) echter binnen in 23.36 seconden en kwam zo 6 honderdsten van een seconde tekort op de Belgische Kampioen van de troon te stoten. De 3de plaats was hier voor de in ons land gevestigde Italiaan Piergiorgio Bucci. Die zat in het zadel van de 10-jarige Cochello (Casall) en samen wisten zij de klok te stoppen op 23.96 seconden.

 

TAGS   |   CIAN O'CONNOR   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   PIERGIORGIO BUCCI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions