Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2019 17:05 - Jumping

Vernaet blijft concurrentie voor in Knokke!

Gisteren moest hij nog genoegen nemen met de 3de plaats in de openingsrubriek van de CSI5* competitie, maar vanmorgen was het dan toch prijs voor Frédéric Vernaet op de Albert Plage van Knokke Hippique. De schoonzoon van Luc Tilleman zadelde in de 1.40m rubriek opnieuw zijn 13-jarige Gin Duidam (Quidam de Rêvel) en wist de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 56.38 seconden.

 

Na Vernaet waren het opnieuw de Ierse ruiters die het mooie weer maakten met Darragh Kenny en Bertram Allen. Kenny snelde met de 8-jarige Quatinka (Frh Quaid) door de meet in 58.03 seconden terwijl Allen er met de eveneens 8-jarige Go To Fortuna (Eldorado Van De Zeshoek) in 58.80 seconden net iets meer tijd voor nodig hadden.

 

Zoe Conter strandde net buiten het podium op de 4de plaats met La Una (Chacco Blue) terwijl er voor Yves Vanderhasselt nog een 6de plaats was met Keops Vd Begijnakker (Indoctro).  

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   DARRAGH KENNY   |   FREDERIC VERNAET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions