Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2019 16:51 - Jumping

Ann Carton-Grootjans grijpt naast winst

Terwijl in eigen land de meeste ogen gericht zijn op Knokke Hippique is Ann Carton-Grootjans deze week afgereisd naar Frankrijk voor het Hubside Jumping in het zonnige St. Tropez! Ze verdedigde vanmorgen de Belgische driekleur met verve en reed zich naar een topklassering in de 1.50m hoofdrubriek, die tevens meetelde voor de Longines Ranking. Carton-Grootjans stuurde haar 9-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) in een barrage met 12 deelnemers naar de meet in 41.54 seconden en greep daarmee net naast de overwinning.

 

De winst moest ze echter laten aan de Fransman Pierre Marie Friant. Die rekende op de 11-jarige Urdy d’Astree (Bouffon du Murier*Janssen) en wist het in 38.44 seconden beduidend sneller te doen dan onze landgenote. Ook de Italiaan Paolo Paini wist het podium te halen met de 9-jarige Konstop (Fierro Hof Ter Zeedycke), die tot enkele maanden geleden toebehoorde aan de sportstal van Karel Cox. Zij wisten de klok te stoppen op 43.23 seconden.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions