Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2019 14:42 - Jumping

Vereecke begint dag met winst in Knokke!

West-Vlaming Koen Vereecke zit sinds enkele weken terug in het zadel en dat heeft de concurrentie geweten. Nadat hij vorige week in het Luxemburgse Roeser al 3 rubrieken wist te winnen schreef hij vanmorgen ook op Knokke HIppique een rubriek op zijn naam. In de 1.45m hoge ochtendrubriek voor de CSI2* competitie was hij vanmorgen namelijk de beste met de 9-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), een fokproduct van Luc Deknudt. Zij klokten in de 2de fase af in 36.56 seconden en wisten zo de concurrentie achter zich te houden.

 

Max Sebrechts zorgde ervoor dat ook het zilver in eigen land bleef. Hij zadelde de 9-jairge Cristel (Diamant de Semilly) en wist te finishen in 38.03 seconden. De in Nederland gevestigde Britse amazone Jessica Mendoza was vervolgens goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij kwam met de 12-jarige Dublin (Cobra 18) over de meet in 38.61 seconden.

 

Thibault Philippaerts werd nog 10de met Lucky Luke de Goedereede (Numero Uno), Jordy van Massenhove 11de met La Luna Hidalgo J&F (Cabrio van de Heffinck), Marie Kundycki 13de met Keep Away Vd Molendreef (Contact Vd Heffinck), Andres Vereecke 14de met Kashmira Z (Kashmir Van ’t Schuttershof) en Gilles Detry 15de met Catwalk Kobe Of Ballmore (Chacco Blue).

 

TAGS   |   JESSICA MENDOZA   |   KOEN VEREECKE   |   MAX SEBRECHTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions