Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2019 23:58 - Jumping

van Paesschen 2de in Global Champions League

Het was vandaag allemaal net niet voor onze landgenoten op de openingsdag van de Longines Global Champions Tour van Monte Carlo in Monaco... Nadat Wilm Vermeir eerder op de avond al net naast de overwinning greep in de openingsrubriek moest vanavond ook Constant van Paesschen genoegen nemen met een 2de plaats. In de eerste ronde van Global Champions League kwam van Paesschen aan de start met de 10-jarige Verdi  Treize (Diamant de Semilly) die hij aan de meet bracht in 71.20 seconden

 

Er was echter weer geen houden aan de Fransman Julien Epaillard. Die stuurde zijn 11-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) naar de meet in een overtuigende 64.38 seconden en had zo een straatlengte voorsprong op de concurrentie! De 3de plaats in het individuele klassement was nog voor de Zweedse amazone Evelina Tovek. Die wist met de 9-jarige Winnetou de la Hamente Z (Winningmood Van De Arenberg) de klok te stoppen op 73.47 seconden.

 

Teamklassement

 

In het teamklassement zijn het de Scandinavian Vikings van Tovek en Geir Gulliksen die voorlopig de leiding nemen. Die waren het enige team dat alles foutloos wist te doen en dit in een tijd van 148.05 seconden.

 

De 2de plaats is voorlopig voor de Monaco Aces, die vorige week in Estoril de eerste manche wisten te winnen. Laura Kraut wist het foutloos te houden met haar Curious George (Codex One), maar Marlon Modolo Zanotelli sprong een balk uit de lepels met Koddac van het Indihof (Copperfield Von Der Held). Hun totaaltijd was 150.81 seconden.

 

De Chantilly Pegaus van van Paesschen en Rene Lopez staan voorlopig op de 3de plaats. Zij behaalden een totaal van 6 strafpunten in 153.78 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions