Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2019 23:26 - Jumping

Hendrickx schittert in hoofdrubriek Knokke!

Regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx was vorige week al in uitstekende doen op de Summer Tour van Knokke Hippique en sloot toen zondag de week af met een overwinning in de hoofdrubriek van de CSI3* competitie en een 2de plaats in de Grote Prijs van de CSI2* competitie. Vandaag viel er echter opnieuw een overwinning voor Hendrickx te noteren in de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. Samen met zijn 10-jarige Vintadge de La Roque (Kannan), waarmee hij ook vorige week al aan start kwam, zette hij de klok stil op 58.24 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 60 seconden.

 

De andere podiumplaatsen gingen opnieuw naar Ierland met op de 2de plaats Bertram Allen en de 11-jarige Gk Casper (Canto 16). Hij stuurde de bruine ruin rond in 60.28 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in Hendrickx. Cian O’Connor vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zadelde de 11-jarige merrie Irenice Horta (Vigo D’Arsouilles), die tot vorig jaar op de Stephex Stables nog gereden werd door Zoe Conter en Lorenzo de Luca, en kruiste de eindmeet in 60.32 seconden.

 

François Mathy Jr., eerder op de dag al 2de in de 1.45m rubriek, strandde net naast het podium op de 4de plaats. Hij kwam met de 11-jarige hengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte) binnen in 60.33 seconden.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   CIAN O'CONNOR   |   DOMINIQUE HENDRICKX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions