Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2019 21:22 - Jumping

Vermeir meteen goed van start in Monaco!

Wilm Vermeir is een van de landgenoten die deze week niet aan de start komt in Knokke, maar wel present is op de Longines Global Champions Tour van Monte Carlo in Monaco. Vermeir ging daar in de vooravond meteen goed van start en greep in de 1.45m openingsrubriek maar net naast de overwinning met zijn 13-jarige Gentiane de la Pomme, de dochter van Shindler de Muze waarmee hij vorige week in Estoril ook al een keer 2de was. Het duo kruiste in de 2de fase de meet in 32.09 seconden en moest zo dus opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats.

 

Toch kreeg de overwinning een Belgisch tintje dankzij de Egyptenaar Abel Saïd, die met zijn stal gevestigd is ons land. Hij stuurde zijn 10-jarige Venise du Reverdy (Quidam de Rêvel) naar de streep in 30.60 seconden en was zo ruim sneller dan Vermeir. Beide heren kregen op het podium nog het gezelschap van de Zwitser Pius Schwizer, die de 13-jarige Chaquilot (Chacco Blue) onder het zadel had. Zij hadden er 32.36 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   PIUS SCHWIZER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions