Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2019 13:28 - Jumping

Goffinet blijft Guery voor in Knokke!

Terwijl men vorige week op Knokke Hippique startte met de eerste week van het Summer Circuit wordt er deze week een tandje hoger geschakeld en wordt er ook op vijfsterrenniveau gesprongen. Naast die vijfsterrubrieken staan er natuurlijk ook talloze andere proeven op het programma en in de CSI3* competitie startte Thierry Goffinet vanmorgen alweer bijzonder sterk. Goffinet, die vorige week ook al meermaals de prijzen wist te halen, werd de winnaar van de 1.45m rubriek. Vergezeld van de 11-jarige Cana van de Blom (Kashmir van Schuttershof) kruiste hij de meet in 60.79 seconden en liet zo de Brabançonne weerklinken.

 

Jérôme Guery was goed voor de 2de plaats met zijn 10-jarige Kel’Star du Vingt Ponts. Hij wist de klok te stoppen op 62.13 seconden en was zo toch ruim trager dan Goffinet. De Brit Scott Brash nam legde vervolgens beslag op de 3de plaats. Hij rekende op de 8-jarige Hello Franklin (Billy Mexico) die hij aan de meet bracht in 62.35 seconden.

 

Karel Cox werd nog 4de met Icarus (Douglas), Niels Bruynseels 9de met Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly) en Maartje Verberckmoes 15de met Guidam’s Willow The Second (Willow).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   SCOTT BRASH   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions