Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/06/2019 10:33 - Algemeen

El Barone 111 Z & Cornet Obolensky op één

De BWP veulenkampioenschappen zijn officieel van start gegaan. BWP Zuid-Oost-Vlaanderen opende het seizoen afgelopen zaterdag met het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap.

 

75 veulens draafden op naar KI Center Ekwi. Door de vele deelnemers werden de hengsten- en merrieveulens dit jaar beide opgesplitst in twee reeksen, m.b. in veulens geboren voor 1 mei en na 1 mei.

 

Hengstveulens

Bij de hengstveulens ging de kampioenstitel naar Treasure van het Audgoed van fokker Kurt Van Hove. Deze zoon van Cornet Obolensky x Indoctro won de eerste reeks voor hengstveulens. In de superfinale nam hij het op tegen de winnaar van reeks twee The One van Heiste (Conte Bellini x Berlin), gefokt door Patrick Gillis.

 

Merrieveulens

Peter De Brabandere mocht met zijn merrieveulen Typie de Brandegem de hoogste ereplaats in ontvangst nemen. Deze kampioene is een dochter van El Barone 111 Z x Acorado I. Typie haalde het tijdens de overkamping van Tiara van Bloemendael (Diamant de Semilly x Cornet Obolensky), geboren bij Christian Tinel.

 

De volledige uitslag vindt u in bijlage.

 

Foto's :
Documenten :
RESULTATEN OPEN VLAAMS BWP-VEULENKAMPIOENSCHAP 2019.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions