Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2019 22:06 - Jumping

Van de Poel voor Auwers in CSI2* GP!

De Antwerpse amazone Vicky van de Poel heeft vanavond in Bonheiden de afsluitende CSI2* GP op haar naam weten te schrijven! Het was een lastige Grote Prijs want van de Poel en Steve Auwers waren de enige 2 combinaties die in het basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden en zich dus wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin was het dus van de Poel die triomfeerde met haar 10-jarige ruin Jay Jay van d Mottelhoeve (Faldiano). Beide combinaties kregen in de barrage een fout, maar van de Poel wist het in 41.91 seconden sneller te doen dan Auwers. Die had er met de 10-jarige Extreme M (Vaillant) 44.37 seconden voor nodig en werd zo dus eervol 2de.

 

Zowel de Nederlander Pieter Raijmakers Jr met Van Schijndel’s Gladstone (Grison van de Bisschop) als de Française Julia Segalot met Ur de Peleben (Toulon) kregen een puntje voor tijd aangerekend en werden respectievelijk 3de en 4de.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor Dieter Vermeiren met Piepke 111 Z (Plot Blue), een 12de plaats voor Roy Hanlon met Granit van het Roelhof (Karioka Del Follee K) en een 13de plaats voor Claire Putters met Fa Belle Van Sombeke (Querlybet Hero).

 

TAGS   |   PIET RAIJMAKERS JR.   |   STEVE AUWERS   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions