Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2019 21:38 - Jumping

Hendrickx wint hoofdrubriek van Knokke!

De CSI3* GP van Knokke Hippique werd dan gisterenavond al wel afgewerkt, toch stond er vandaag voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie nog een pittige 1.50m rubriek op het programma. 10 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wisten te houden. Een van hen was regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx met de 9-jarige ruin Koriano Van Klapscheut (Lord Z), die in 2017 zelf wereldkampioen werd bij de 7-jarige paarden onder het zadel van Dayro Arroyave. Hendrickx wist de tijd te stoppen op 45.56 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De Britse Jessica Mendoza was goed voor de 2de plaats in het klassement. Mendoza, die met haar stal gevestigd is in Nederland, zat in het zadel van de 13-jarige Sam de Bacon (Kashmir Van Schuttershof) en had er 46.39 seconden voor nodig om de finish te bereiken. Het brons bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Thierry Goffinet, die er een zeer goed concours heeft opzitten. Hij stopte met de 11-jarige Cana van de Blom (Kashmir van Schuttershof) de klok op 46.43 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Hendrik Denutte met Don Flamenco Vd Kranenburg (Flamenco De Semilly), een 5de plaats voor Frédéric Vernaet met Dieu Merci Van T&L (Toulon) en een 9de plaats voor Olivier Philipppaerts met Zayado (Cayado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions