Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2019 21:23 - Jumping

Patteet is de beste in CSI5* GP van Lausanne

Gudrun Patteet had er tot vandaag een eerder onopvallend concours opzitten op de Longines Masters van Lausanne in Zwitserland. Vanmiddag kwam daar echter verandering in en werd de Oost-Vlaamse amazone met haar 13-jarige ruin Sea Coast Pebbles Z (Picasso) de eindlaureate in de afsluitende CSI5* GP! In een 7-koppige barrage stuurde ze haar toppaard naar de meet in 37.78 seconden en stond zo bovenaan het klassement. Save the best for last noemt men dat!

 

Patteet was echter niet de enige Belgische combinatie in de barrage, want ook Nicola Philippaets wist zich bij het groepje barragisten te voegen. Hij rekende voor deze GP op de 9-jarige Katanga v/h Dingeshof (Cardento VDL) en wist een tijd van 39.63 seconden op het scorebord te zetten. De Italiaanse amazone Giuilia Martinengo Marquet wist zich op de 2de plaats tussen onze landgenoten te nestelen. Zij kruiste met de 10-jarige Elzas (Diamant de Semilly) de meet in 38.45 seconden.

 

Pieter Clemens kreeg met zijn 11-jarige Icarus (Querlybet Hero) een foutje in de basisomloop en werd nog 11de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions