Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2019 19:33 - Jumping

T. Spits wint de CSI3*GP van Bonheiden!

Thibeau Spits was een van de Juniors die afgelopen week een ticket kreeg om ons land te vertegenwoordigen op de Europese Kampioenschappen voor de jeugd in het Nederlandse Zuidwolde begin volgde maand. Spits toonde vanmiddag nog maar eens zijn uitstekende vorm en schreef in Bonheiden de CSI3* GP bij op zijn palmares. Vergezeld van zijn 10-jarige topmerrie Bellissimo Z (Bamako de Muze), die in eigendom is van de familie Spits en van Gert Verschoren, snelde Spits in een barrage met 8 deelnemers naar de meet in 32.40 seconden en lijkt zo helemaal klaar voor het EK!

 

Ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Ann Carton-Grootjans. Die deed beroep op de 9-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en kwam met haar tijd van 33.39 seconden net geen volle seconde tekort voor winst. De Nederlander Kars Bonhof was de 3de die het podium wist te halen. Hij wist het met de 11-jarige Casina 15 (Calido I) ook foutloos te doen en wist de klok te stoppen op 33.41 seconden.

 

Maartje Verberckmoes haalde het podium net niet maar 10-jarige hengst Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte). Zij kwam binnen in 33.43 seconden en moest zo nipt vrede nemen met de 4de plaats.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Louise van Laer met Idalgo van de Boslandhoeve (Tangelo Van De Zuuthoeve), een 7de plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), een 8ste plaats voor Rachel Steffen met Bricco (Callahan VDL), een 11de plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof) en een 14de plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions