Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2019 12:47 - Eventing

BK Eventing: Senne Vervaecke nu aan zet

Senne Vervaecke en Feebe van Alsingen (Wandor van de Mispelaere) hebben na de tweede ronde van het BK Eventing, de jumping, de leiding overgenomen. Vervaecke en Feebe waren de enige combinatie die het springparcours zonder fouten wisten af te leggen en blijven zo dus op hun score van 34,00.

Lara de Liedekerke-Meier en Alpaga d’Arville (Wunder Boy van de Zuuthoeve) volgen op de tweede plaats. Zij kregen in het springparcours één springfout en drie tijdsfouten, waardoor er 5,20 strafpunten werden toegevoegd aan hun totaal. Zij staan nu op een totaalscore van 37,10. De derde plaats is nu voor Melanie Valckx en de bonte hengst Eddy Wally (Querlybet Hero). Zij kregen in het springparcours drie tijdsfouten en dus 1,20 strafpunten toegevoegd aan hun score.  Zij staan momenteel op een score van 38,10.


Timothy Denutte en Coldplay (Douglas) volgen op 4 met een score van 41,40, terwijl Joris Vanspringel en Creator GS (Kreator) op vijf staat met een score van 41,60.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions