Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2019 12:46 - Jumping

GP-winst voor de Brabander in Lausanne!

Naast de Longines Global Champions Tour van Estoril en de landenwedstrijd van Geesteren wordt er dit weekend ook op de Longines Masters van Lausanne op vijfsterrenniveau gesprongen. Hier stond echter ook een CSI1* competitie op het programma en die Grote Prijs over een hoogte van 1.25m/1.30m kreeg vanmorgen een Belgische winnaar. Het was namelijk Christophe de Brabander die de overwinning wist op te eisen met zijn 8-jarige L’Hermes de Muze (Elvis Ter Putte). In een barrage met 7 deelnemers kruisten zij de meet in 35.08 seconden en waren de concurrentie te snel af.

 

Ook de 2de plaats was voor ons land en daarvoor zorgde Louise Ameeuw, die begin juli ons land zal vertegenwoordigden op het de Europese Kampioenschappen voor de Children in het Nederlandse Zuidwolde. Hij rekende op haar 11-jarige Lover Boy Z (Level Z) en wist de klok te stoppen op 36.17 seconden. De Amerikaanse Ella Bikoff was nog goed voor de 3de plaats. Zij zette met de 13-jarige Basimodo (Quasimodo) een tijd van 36.22 seconden op het scorebord.

 

Luiz Felipe Neto de Azevedo werd nog 7de met Caprice d’Elle (Papillon Rouge).

TAGS   |   CHRISTOPHE DE BRABANDER   |   LOUISE AMEEUW

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions