Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2019 00:35 - Jumping

Martin Fuchs wint na Madrid ook in Estoril!

De Zwitserse vice-wereldkampioen Martin Fuchs heeft na de LGCT Grand Prix van Madrid zonet ook die van het Portugese Estoril op zijn naam weten te schrijven. Fuchs en zijn 12-jarige hengst Chaplin (Verdi TN) verschenen in een 11-koppige barrage als allerlaatste in de ring en wisten met een chronotijd van 37.64 seconden opnieuw de zege veilig te stellen!

 

De Brit Maher baalde want hij moest in extremis de overwinning nog uit handen geven. In het zadel van de 10-jarige Explosion W (Chacco Blue) leek hij met een tijd van 38.09 seconden op weg naar winst, tot zijn teamgenoot Fuchs dus nog roet in het eten wist te gooien. De 3de plaats was voor de Ier Michael Duffy, die er tot heden al een goed concours had opzitten. Hij wist het met de 14-jarige Mullaghdrin Touch the Stars (Touchdown) ook opnieuw foutloos te doen en stopte de klok dan weer op 38.58 seconden.

 

Met Niels Bruynseels en Utamaro D Ecaussines (Diamant de Semilly) en met Pieter Devos en Claire Z (Clearway) kende deze barrage ook opnieuw 2 Belgische deelnemers. Bruynseels stuurde als 3de starter de hengst van Ludwig Criel foutloos naar de meet in 40.55 seconden wat hem uiteindelijk de 5de plaats opleverde. Devos op zijn beurt draaide net iets te scherp naar hindernis 3 wat resulteerde in een voorbeenfout op de achterste balk. Met zijn tijd van 38.76 seconden werd hij nog 9de.  

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   DARRAGH KENNY   |   MARTIN FUCHS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions