Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2019 23:04 - Jumping

Harrie Smolders wint CSI3* GP van Knokke!

Grand Prix-time vanavond op het Summer Circuit van Knokke Hippique waar om 20.15u met de CSI3* GP het hoofdnummer van het weekend op het programma stond. 44 combinaties verschenen er in de ring, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.55m stonden. 7 van hen wisten het parcours van de Duitse pistebouwer Christian Wiegand tot een goed eind te brengen en zich te plaatsen voor de barrage.

 

De Nederlandse ex-nummer 1 van de wereld Harrie Smolders was de enige die die prestatie in de barrage nog eens wist te herhalen! In het zadel van zijn inmiddels 15-jarige hengst Don Vhp Z N.O.P. (Diamant de Semilly) kwam hij foutloos over de meet in 39.73 seconden en nam zo overwinning mee naar stal Eurohorse.

 

De 2de plaats was voor de Egyptenaar Mohamed Taher Zeyada. Die wist het met zijn 10-jarige Vizalaty (Newton de Kreisker) in 36.30 seconden ruim sneller te doen dan Smolders, maar sprong daarbij wel een balk uit de lepels. De 3de plaats bleef in de Stephex Stables en daarvoor zorgde dan weer de Italiaan Lorenzo de Luca. Die kreeg met de 13-jarige Soory de l’Hallali (For Pleasure) ook een springfout, maar deed er in 38.61 seconden net iets langer over.

 

Frédéric Vernaet met Euptric Van Beek (Clintord) en Dominique Hendrickx met Vintadge de La Roque (Kannan) kregen beiden een springfout in de basisomloop en werden nog respectievelijk 11de en 12de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions