Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2019 22:46 - Jumping

Devos en Wathelet scoren in GCL Estoril!

In het Portugese Estoril werd vanavond de tweede en laatste ronde van de Global Champions League afgewerkt. Zowel Pieter Devos met zijn 11-jarige Claire Z (Clearway) als Gregory Wathelet met de eveneens 11-jarige Mjt Nevados S (Calvados Z) wisten zich daarin te verzekeren van een klassering. Beide heren wisten netjes alle balken in de lepels te houden en werden respectievelijk 9de en 11de.

 

Winst was er voor de Zwitserse vice-wereldkampioen Martin Fuchs. Die rekende op de 12-jarige Chaplin (Verdi TN) en wist met een tijd van 69.98 seconden als enige onder de grens van de 70 seconden te blijven. De 2de plaats was voor de Duitser Marcus Ehning, die de 14-jarige hengst Comme Il Faut (Cornet Obolensky) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 70.57 seconden en wist het zo net iets sneller te doen dan de Ier Michael Duffy, de winnaar van de eerste ronde van donderdag. Duffy zadelde opnieuw de 14-jarige Mullaghdrin Touch the Starts (Touchdown) en kruiste de meet in 70.86 seconden.

 

Teamklassement

 

Het teamklassement van deze 8ste manche werd gewonnen door de London Knights van Ben Maher en Martin Fuchs. Zij slaagden er als enige team in om in de 2 rondes de 0 op het scorebord te houden en dit in een tijd van 142.13 seconden.

 

Het Valkenswaard United van Marcus Ehning en Bertram Allen strandde op de 2de plaats. Zij deden het in 141.73 seconden net iets sneller dan de London Knights, maar Allen sprong vandaag een balk uit de lepels met zijn 15-jarige Molly Malone V (Kannan).

 

De Paris Panthers van Darragh Kenny en Gregory Wathelet namen de 3de plaats voor hun rekening. Wathelet wist het 2 keer foutloos te houden, maar ook Kenny kreeg vandaag een springfout te verwerken. Hun eindtijd vandaag was 154.52 seconden.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   MARCUS EHNING   |   MARTIN FUCHS   |   MICHAEL DUFFY   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions