Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2019 22:25 - Jumping

Thys op het podium in rankingproef Bonheiden

Voor aanvang van de Flanders Foal Auction stond vanavond op Jumping Bonheiden nog de 1.45m hoofdrubriek van de CSI3* op het programma. 11 van de 72 deelnemers wisten daarin voor een foutloze basisomloop te zorgen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Limburger Jens Thys met de 9-jarige Kaiser ‘T’ ‘Fvd’ (Nabab de Rêve). Thys wist opnieuw alle balken in de lepels te houden en verzekerde zich net van een podiumplaats na een chronotijd van 42.95 seconden.

 

De overwinning was voor de Nederlandse amazone Lisa Nooren, die als allerlaatste in de ring verscheen. Zij stuurde de 11-jarige Dienellie (Berlin) naar de meet in 39.85 seconden en liet zo het Wilhelmus weerklinken tijdens de prijsuitreiking. Door de rit van Nooren moest de Italiaan Roberto Previtali in extremis vrede nemen met de 2de plaats. De stalruiter van Jan Tops had me de 13-jarige Efs Top Contender (Lauriston) een tijd van 41.01 seconden op het scorebord weten te brengen.

 

Voor Thibeau Spits was er nog een 6de plaats met Classic Touch DH (Casall), voor Vicky van de Poel een 9de plaats met Lancaster (Fantomas de Muze), voor Dries Dekkers een 14de plaats met D&J Havanna (Griseldi) en voor Maartje Verberckmoes tenslotte een 18de plaats met haar Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   JENS THYS   |   LISA NOOREN   |   ROBERTO PREVITALI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions