Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2019 17:52 - Jumping

Winst voor Gaetan Stalpaert in Roeser!

De Belgische ruiters blijven het uitstekend doen op de internationale jumping van het Luxemburgse Roeser! Nadat eerder op de dag Koen Vereecke opnieuw een rubriek wist te winnen was het zonet in de 1.40m hoofdrubriek de beurt aan Gaetan Stalpaert op een overwinning aan zijn palmares toe te voegen. In het zadel van de 10-jarige Jarlon van de Meersen (Toulon) spurtte hij in deze rubriek tegen de klok naar een tijd van 60.82 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

En die concurrentie heette in eerste instantie Victor Bettendorf want hij nam na Stalpaert de plaatsen 2 en 3 voor zijn rekening. Voor de 2de plaats kon hij rekenen op de 7-jarige Mister Tac des Fusains (Nonstop) die hij aan de eindmeet wist te brengen in 63.60 seconden. Met de 13-jarige Sorbier Blanc (Jericho Pierreville) werd hij dan weer 3de na een chronotijd van 63.93 seconden.

 

TAGS   |   GAETAN STALPAERT   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions