Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2019 17:40 - Jumping

Lieven Devos grijpt naast winst in Bonheiden

West-Vlaming Lieven Devos is er zonet in Bonheiden net niet in geslaagd om de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie op zijn naam te schrijven. Vergezeld van zijn 12-jarige ruin Eldorrado Mvnz kruiste hij in de 2de fase de meet in 29.44 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats in het klassement.

 

Het was namelijk de Nederlander Wout-Jan van der Schans die de prestatie van Devos nog wist te verbeteren. Hij kwam met de 8-jarige Graniet ES (Flamenco Desemilly) binnen in 27.96 seconden en nam zo de overwinning mee naar onze Noorderburen. De in ons land gevestigde Colombiaan Dayro Arroyave vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij bracht de 9-jarige Qarmina de Greenbay Z (Qody de St. Aubert) veilig aan de meet in 29.63 seconden.

 

Catherine Van Roosbrock werd nog 7de met F (Cicero Z Van Paemel), Maartje Verberckmoes 9de met Dedalus M2s (Ulysses) en Evelyne Putters 11de met Uith de Rotes (Calvaro F.C.).

 

TAGS   |   DAYRO ARROYAVE   |   LIEVEN DEVOS   |   WOUT JAN VAN DER SCHANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions