Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2019 17:28 - Jumping

O. Philippaerts wint finale 7j in Knokke!

Nadat hij de voorbije dagen tot tweemaal toe genoegen moest nemen met de 2de plaats is Olivier Philippaerts er vandaag in Knokke Hipppique dan toch in geslaagd om een rubriek voor de 7-jarige paarden op zijn naam te schrijven! In de finalerubriek wist hij zich samen met nog 7 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin stuurde hij de BWP-gefokte merrie Miss Marple (Ugano Sitte), een fokproduct van Peter Block, naar de meet in 39.54 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden.

 

Philippaerts was echter in uitstekende doen en legde naast zijn overwinning ook nog beslag op de 3de plaats. Hiervoor kon hij dan weer rekenen op de Westfaals-gefokte merrie Carlotta 276 (Cornet Obolensky – F: Rabanna Van Costersveld), die hij aan de meet bracht in 40.25 seconden. De Britse Emma Stoker wist daar tussenin de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Zij zette met de KWPN-gefokte Happynes (Eldorado Van De Zeshoek) een tijd van 40.22 seconden op het scorebord.

 

Na een puntje voor tijd in de basisomloop was er verderop in het klassement nog een 12de plaats voor Thibault Huyvaert met Dioas de Laubry Z (Diamant de Semilly – F: Haras de Laubry).

 

TAGS   |   EMMA STOKER   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions