Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
22/06/2019 11:00 - Eventing

BK Eventing: De Liedekerke voorlopig op 1

Het is nog maar één week geleden dat Lara De Liedekerke-Meier haar Belgische eventing titel heeft teruggekregen, en momenteel is de Belgische amazone goed op weg om haar titel opnieuw te verlengen!

Na het eerste onderdeel, de dressuur, staat De Liedekerke aan de leiding met Alpaga d’Arville (Wunder Boy van de Zuuthoeve) met een score van 31.90. Donna Vanhee volgt op een tweede plaats met haar paard Kind Light van Hof ter Ede. Vanhee en de 9-jarige dochter van Champs Elysees behaalden een score van 32.60. Joris Vanspringel volgt op de derde plaats met een score van 33.60. Hij kon hiervoor rekenen op de 12-jarige Creator GS, een zoon van Kreator.
 

Senne Vervaecke en Feebe van Alsingen (Wandor van de Mispelaere) volgen op 4 met 34.00 gevolgd door Kris Vervaecke en Hopper ten Hunsel (Cartier van de Heffinck) op vijf met een score van 36.50.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions