Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/06/2019 23:57 - Jumping

O. Robert blijft trio Belgen voor in Estoril

De Fransman Olivier Robert heeft zonet op de Longines Global Champions Tour van het Portugese Estoril een volledig Belgisch podium weten te voorkomen in de 1.50m hoofdrubriek van de dag... Robert kwam in de barrage als laatste van de 6 starters in de ring met zijn 10-jarige hengst Vangog du Mas Garnier (Cornet Obolensky) en wist de overwinning op te eisen na een chronotijd van 36.69 seconden.

 

Daarna volgde dus een trio Belgen met op de 2de plaats Wilm Vermeir en zijn 13-jarige Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze). Vermeir leek met een foutloze rit in 37.02 seconden op weg naar de overwinning, maar moest dus in extremis vrede nemen met de 2de plaats. Pieter Devos volgde met zijn 10-jarige Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) op de 3de plaats. Ook hij wist het in de barrage opnieuw foutloos te houden, maar had er 37.60 seconden voor nodig om de meet finish te bereiken.

 

Voor de tweede keer vandaag was er een 4de plaat voor Gregory Wathelet met zijn eveneens 10-jarige Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve). Het duo kwam binnen in 39.20 seconden, maar sprong daarbij ook wel een balk uit de lepels.

 

Op de 6de plaats zagen we nog een geslaagd debuut voor de Ier Denis Lynch met de 13-jarige Gc Chopin’s Bushi (Contendro II), het paard dat hij eerder deze week overnam van de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   OLIVIER ROBERT   |   PIETER DEVOS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions