Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/06/2019 22:52 - Jumping

Opnieuw winst voor Jeroen de Winter!

Antwerpenaar Jeroen de Winter is al enkele weken in uitstekende doen en gaat ook deze week gewoon op zijn elan verder! Op de internationale jumping van Bonheiden was hij vanavond namelijk de beste in de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie. De Winter zadelde de 10-jarige merrie Jota van het Leliehof (Vertigo Saint-Benoit) en wist de concurrentie opnieuw achter zich te houden nadat hij in de 2de fase een tijd van 25.71 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Steve Auwers met de eveneens 10-jarige Extreme M (Vaillant). Auwers, die ook de voorbije dagen al het klassement wist te halen, snelde door de meet in 26.08 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. De Nederlandse Jody van Gerwen was de 3de die het podium wist te halen. Zij zat in het zadel van de 11-jarige Inebelle Van ’T Welhof (Takashi Van Berkenbroeck) en kruiste de eindmeet in 26.30 seconden.

 

Elisa Strubbe werd nog 6de met Scato van de Molenbrug Z (Scendix), Thibeau Spits 8ste met Virocondo Z (Va Vite), Catherine van Roosbroeck 10de met Fabulous (Baloubet du Rouet), Vicky van de Poel 13de met La Costa (Gitano van Berkenbroeck), Gill Cols 16de met Esprit de Longchamps (Gangster de Longchamps), Rachel Steffen 18de met Unic du Plessis (O’Brion du Plessis), Ugo Berrittella 19de met Conrad van de Mispelaere (Connor) en Dieter Vermeiren 23ste met Marco Vd W Heihoeve Z (Mr. Blue).

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER   |   JODY VAN GERWEN   |   STEVE AUWERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions