Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/06/2019 22:36 - Jumping

Anciaume voor Hendrickx en O. Philippaerts!

Opnieuw een druk programma vandaag op het Summer Circuit van Knokke Hippique waar er over de 2 arena’s maar liefst 8 verschillende rubrieken op het programma stonden. In de 1.45m rubriek van de CSI3* competitie, die net na de middag op de hoofdarena gesprongen werd, kregen we Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx en Olivier Philippaerts waar liefst 2 landgenoten op het podium.

 

Hendrickx bracht het er het beste vanaf met de 12-jarige hengst Castor Vh Molenhof Z, een zoon van Catoki. Hij klokte in deze rubriek rechtstreeks op tijd af in 67.34 seconden en bezette zo de 2de plaats. Olivier Philippaerts kon voor zijn 3de plaats dan weer rekenen op de 8-jarige Freesby de Vy (Deister). Zij hadden er dan weer 67.43 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De winst moesten ze echter laten aan de Fransman Timothée Anciaume. Die zat in het zadel van de 13-jarige Australia (Air Jordan) en wist het in 66.98 seconden net iets sneller te doen dan onze landgenoten.

 

Ook verderop in het klassement zagen we nog verschillende landgenoten. Zo was er een 7de plaats voor Jos Verlooy met Varoune (Verdi TN), een 10de plaats voor Evelyne Blaton met Zolina (Solitair), een 14de plaats voor Zoe Conter met La Una (Chacco Blue), een 15de plaats voor Cindy van der Straten met Cartaro 2 (Carinue) en een 16de plaat voor Eleonore Lambilliotte met Don Juan van de Donkhoeve (Bamako de Muze).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions