Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/06/2019 15:06 - Jumping

Steffen en De Bruyn scoren podiumplaats!

Op de internationale jumping van Bonheiden werd er vanmorgen gestart met de rubrieken voor de CSI3*competitie. Zowel Rachel Steffen als Lander De Bruyn wisten hun dag te beginnen met plaatsje op het podium. Steffen, die vorige week nog succesvol was op de Longines Global Champions Tour van Stockholm, deed dat in de 1.35m hoge ochtendrubriek. In het zadel van de 8-jarige Dincanto Di Villagana (Canturo) kwam zij in deze tabel A tegen de klok over de meet in 67.11 seconden en bezette daarmee de 3de plaat.

 

Winst was er voor de Nederlandse amazone Anouk de Ruijter. Die stuurde de eveneens 8-jarige Othello Z (Ogano Sitte) naar de meet in 64.04 seconden en had zo ruim anderhalve seconde voorsprong op haar dichtste achtervolger. Die eer viel dan weer te beurt aan de Italiaan Luca Coata, die ook gisteren al het klassement wist te halen. Hij stopte de klok op 65.71 seconden en deed dat met de ook al 8-jarige Cassirana Del Rilante (Cassini I).

 

Thibeau Spits werd nog 6de met Classic Touch DH (Casall), Fabrice Galdini 7de met Adele (Cassini I), Lander de Bruyn 9de met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve) en Vicky van de Poel 10de met Lancaster (Fantomas de Muze).

 

1.40m rubriek

 

Lander de Bruyn wist dan weer een podiumplaats te halen in de 1.40m rubriek die hier op volgde. Hij rekende op de 8-jarige merrie Gina Bella (Vingino) en strandde ook op de 3de plaats na een chronotijd van 33.28 seconden in de 2de fase.

 

Hier was het de Nieuw-Zeelandse amazone Samantha Mcintosh die met de overwinning ging lopen. Vergezeld van de 10-jarige James S (Verdi TN) zette zij een tijd van 30.49 seconden op het scorebord. Ook de Chinees Yifan Zhang wist de prestatie van de Bruyn nog te overtreffen. Ik kwam met met de 10-jarige Exception (Quasimodo Z) binnen in 32.51 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Jens Thys werd nog 6de met Cadeau Z (Cador), Catherine van Roosbroeck 7de met F (Cicero Z Van Paemel) en Claire Putters 12de met Copain de Muze (Bamako de Muze).

 

 

TAGS   |   ANOUK DE RUIJTER   |   LANDER DE BRUYN   |   LUCA COATA   |   RACHEL STEFFEN   |   SAMANTHA MCINTOSH   |   YIFAN ZHANG

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions