Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/06/2019 08:51 - Jumping

Maartje Verberckmoes grijpt naast winst

Op Jumping Bonheiden stond er gisteren tegen de avond nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Hierin greep onze landgenote Maartje Verberckmoes nipt naast de overwinning met haar 10-jarige hengst Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte). Verberckmoes, die afgelopen week ook nog een ticket kreeg voor het Europees Kampioenschap in Zuidwolde begin juli, snelde in deze proef rechtstreeks op tijd naar de meet in 65.53 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort voor winst.

 

Ook Thomas van Minnebruggen was echter in goede doen en wist zich naar een podiumplaats te rijden. Hij stuurde zijn 9-jarige Koshin de Muze (Vigo D’Arsouilles) rond in 66.71 seconden en nestelde zich daarmee op de 3de plaats. De winst moeste ze laten aan de Fransman Jonathan Chabrol. Die slaagde erin om met de 10-jarige Vara de Codre (Diamant de Semilly) een tijd van 64.99 seconden op het scorebord te brengen en zo de overige deelnemers achter zich te houden.

 

Louise van Laer werd nog 8ste met Idalgo van de Boslandhoeve (Tangelo van de Zuuthoeve), Roy Hanlon 15de met Aikido Z (Accardi) en Fabrice Galdini 18de met Just Luck (Cardento VDL).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions