Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/06/2019 22:51 - Jumping

Roy Hanlon spurt naar winst in Bonheiden!

Op de internationale jumping van Bonheiden stonden er vanmiddag voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie maar liefst twee 1.40m rubrieken op het programma. In die eerste 1.40m rubriek kregen we een nieuwe Belgische overwinning dankzij Roy Hanlon, de stalruiter van André Bijloos. In het zadel van de 10-jarige ruin Arcano Z (Andretti Z) spurtte hij in de 2de fase naar een chronotijd van 30.41 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden.

 

Zilver was er voor de Israëlische amazone Ashlee Bond. Die rekende op de 7-jarige Contefina Lvf (Contefino 2) en wist een tijd van 31.52 seconden op het scorebord te brengen. De Italiaan Luca Coata was de 3de die een podiumplaats wist te veroveren. Hij wist met de 9-jarige California Del Rilate (Sandro Boy) de meet te halen in 31.67 seconden.

 

David Malfait strandde met Kavalia van het Heidehof (Cicero Z Van Paemel) net naast het podium op de 4de plaats terwijl er voor Bunoit Moeskops nog een 11de plaats was met Kiarado (Diarado).

 

TAGS   |   ASHLEE BOND   |   LUCA COATA   |   ROY HANLON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions