Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/06/2019 16:41 - Jumping

Thierry Goffinet in goede doen in Knokke!

Onze landgenoot Thierry Goffinet is uitstekend begonnen aan het Summer Circuit van Knokke Hippique! Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al de beste was in de rubriek voor de 6-jarige paarden weet hij ook tijdens deze tweede dag opnieuw indruk te maken. Zo kwam hij vanmiddag in de 1.45m hoofdrubriek van de CSI3* competitie aan de start met de 10-jarige merrie Eyecatcher Of Two Notes Z (Emilion). In een tabel A in 2 fasen snelde hij naar de meet in 30.59 seconden en kwam zo nipt tekort voor een 3de overwinning... Want eerder op de dag had hij ook al de 1.30m rubriek van de CSI2* competitie op zijn naam weten te schrijven.

 

Verder wist ook Jos Verlooy het podium te halen in dit hoofdnummer. Verlooy, die afgelopen zaterdag nog 3de werd in de LGCT Grand Prix van Stockholm, zadelde de eveneens 10-jarige Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite) en wist de klok te stoppen op 32.15 seconden wat hem de 3de plaats opleverde. De winst was voor de Fransman Patrice Delaveau. Die stuurde de 11-jarige Uraeus Blanc Hdc (Nabab de Rêve) rond in 29.82 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

Zoe Conter werd nog 6de met Univers du Vinnebus (Luccianno), Hendrik Denutte 7de met Don Flamenco Vd Kranenburg (Flamenco Desemilly) en Emilie Conter 11de met Mufasa (Wandor Van De Mispelaere).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   PATRICE DELAVEAU   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions