Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/06/2019 21:47 - Jumping

Appelen en Auwers scoren podiumplaats!

Door het groot aantal deelnemers ging het internationale concours van Bonheiden reeds vandaag van start. De hoofdrubriek, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.35m stonden, stond vanmiddag om 14.00u al op het programma. Voor ons land wisten zowel Jeroen Appelen als Steve Auwers direct een podiumplaats te scoren. Appelen deed dat met de 12-jarige Mb van het Hobos, een zoon van Quidam’s Rubin. Het duo snelde in deze speedclass door de meet in 60.55 seconden en kwam zo amper 10 honderdsten van een seconde tekort  voor de overwinning.

 

Auwers zat dan weer in het zadel van de 10-jarige Extreme M (Vaillant). Hij kruiste de meet in 62.46 seconden en nam daarmee de 3de plaats voor zijn rekening. De winst moesten onze landgenoten echter laten aan de Rus Gleb Tagirov. Die haalde met de 14-jarige Adonis (Lupicor) dus de meet in 60.45 seconden en stond zo bovenaan het klassement.

 

Verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Chanel de Baets met Lehar (Verdi TN), een 11de plaats voor Vicky van de Poel met Jay Jay van de Mottelhoeve (Faldiano), een 15de plaats voor Ben Beevers met Lucifer V/D Wateringhoeve (Der Senaat 111), een 20ste plaats voor Catherine van Roosbroeck met Fabulous (Baloubet du Rouet), een 21ste plaats voor Stéphanie Andries met Cornet S Lady en een 24ste plaats voor Odile Gierech met Tailormaide Billy (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   GLEB TAGIROV   |   JEROEN APPELEN   |   STEVE AUWERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions