Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/06/2019 20:26 - Jumping

Hemeryck triomfeert in GP van Bolesworth!

Er gaat geen week voorbij of een van onze landgenoten weet wel ergens in de wereld een Grote Prijs op zijn of haar naam te schrijven! Zo ook vanmiddag in het Engelse Bolesworth waar het Rik Hemeryck was die triomfeerde in de CSI4* GP! Vergezeld van de 11-jarige Ulyss Morinda, de bonte hengst van Utah Van Erpekom, snelde hij in de barrage naar een chronotijd van 38.33 seconden en wist zo de overige 9 barragisten achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Amerikaanse amazone Laura Kraut, de partner van de Britse ruiter Nick Skelton. Zij wist de meet te halen in 38.63 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Vvaramog de Breve (Verdi TN). Ellen Whitaker tenslotte hield de 3de plaats in eigen land. Zij zadelde de eveneens 10-jarige Arena Uk Winston (Waldo Van Dungen) en finishte foutloos in 39.31 seconden.

 

Ook Andres Vereecke wist opnieuw het klassement te halen met zijn 11-jarige Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck). Hij kreeg een springfout in de basisronde, maar werd door een snelle chronotijd nog 11de.

 

TAGS   |   ELLEN WHITAKER   |   LAURA KRAUT   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions