Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/06/2019 19:58 - Jumping

Podiumplaats voor De Winter in GP Bonheiden!

Een week na zijn 2de plaats in de CSI2* GP van Lier heeft onze landgenoot Jeroen De Winter opnieuw voor een mooie prestatie gezorgd! Op de internationale jumping van Bonheiden kwam hij vanmiddag in de CSI2* GP aan de start met de 9-jarige merrie Karmelita van den Dries (Diamant de Semilly) en ook ditmaal wist hij zich te plaatsen voor de barrage. Daarin snelde hij naar de meet in 37.13 seconden wat hem uiteindelijk de 3de plaats opleverde.

 

De winst was voor de Duitse amazone Katharina Offel, die gisterenavond in de hoofdrubriek Maxime Harmegnies nog voor zich moest dulden. Zij stuurde haar 10-jarige merrie Elien (Carambole) naar de finish in 35.73 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Turkse ruiter Derin Demirsoy. Die zat in het zadel van de 15-jarige Harry K (Equest Carnute) en wist met zijn tijd van 36.69 seconden de prestatie van De Winter ook nog te overtreffen.

 

Fabrice Galdini werd nog 7de met Jealousy (Lord Z), Dieter Vermeiren 10de met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof) en Joris Vergauwen 12de met Tresor D Arsouilles (Taran de La Pomme). Ook zij wisten allen de barrage te halen.

 

TAGS   |   DERIN DEMIRSOY   |   JEROEN DE WINTER   |   KATHARINA OFFEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions