Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/06/2019 16:46 - Jumping

C. Vanderhasselt 6de in GP van Treffen!

Terwijl zijn broer Yves eerder op de dag deel uitmaakte van de Belgische equipe die de landenwedstrijd van Sopot wist te winnen kwam Christophe Vanderhasselt vanmiddag aan de start in de CSI5* GP van Villach Treffen. De Brusselaar deed dat opnieuw met verve en wist zich met zijn 11-jarige ruin Identity Vitseroel (Air Jordan Z) ook de plaatsen voor de barrage. Daarin kreeg hij na een moeilijke bocht een springfout op de insprong van de dubbelsprong waardoor hij finaal 6de werd.

 

Het was de Britse amazone Laura Renwick die hier de overwinning win de wacht wist te slepen. Renwick kwam als allerlaatste in de ring met de eveneens 11-jarig Dublin V (Vigaro) en stuur de concurrentie naar huis na een verschroeiende tijd van 44.82 seconden. Haar landgenoot Robert Whitaker moest zo genoegen nemen met de 2de plaats... Hij had even voordien met zijn inmiddels 16-jarige Catwalk IV (Colman) een tijd van 46.14 seconden op het scorebord weten te zetten. De 3de plaats kreeg een Belgisch tintje door de Duitser Christian Ahlmann. Die had voor deze GP de 10-jarige Taka A Chance On Me Z  (Taloubet Z) gezadeld en had de klok weten te stoppen op 46.55 seconden.

 

Gregory Wathelet met Iron Man van de Padenborre (Darco) en Pieter Clemenes met Icarus (Querlybet Hero) kregen een fout in de basisomloop en werden nog respectievelijk 10de en 11de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions