Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/06/2019 16:34 - Jumping

Steffen 5de in de CSIU25 GP van Stockholm!

Op de Longines Global Champions Tour van Stockholm stond vanmiddag de CSIU25 GP op het programma. Onze landgenotes Rachel Steffen en Leonie Peeters, die donderdag in de openingsrubriek nog 1ste en 2de werden, kwamen daarin opnieuw sterk voor de dag en wisten zich samen met nog 7 anderen te plaatsen voor de barrage. Peeters wist daarin met haar 11-jarige Belanda (Cristo 5) in 37.21 seconden zelfs de tweede snelste tijd neer te zetten. Helaas viel er onderweg ook een balk uit de lepels waardoor ze finaal pas 6de werd. Steffen wist het in 38.91 seconden wel foutloos te houden en werd zo 5de met haar BWP-gekeurde hengst Uncanto di Villagana (Canturo).

 

Winst was er voor de Française Ines Joly, die de 10-jarige Vitto de Cartherey (Rohan d’Uriat) onder het zadel had. Zij wist de klok te stoppen op 34.22 seconden en was zo ruim sneller dan de concurrentie. De 2de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Emiel Richter en de 11-jarige Disinaa (Rubert R). Zij klokten af in 38.09 seconden en hadden zo amper 2 honderdsten van een seconde voorsprong op de Noor Fredrik B. Seim. Die vervolledigde het podium met de 10-jarige Javko du Flory (Dokkum de Rialfo).  

 

TAGS   |   INES JOLY   |   LEONIE PEETERS   |   RACHEL STEFFEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions