Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/06/2019 15:45 - Jumping

Fredricson voor Verlooy in GP van Stockholm!

De Longines Global Champions Tour Grand Prix van Stockholm kreeg gisterenavond een schitterende ontknoping voor het talrijk opgekomen publiek! In totaal wisten zich hierin 10 combinaties te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Onze landgenoot Jos Verlooy mocht daarin de spits afbijten met zijn 14-jarige hengst Caracas  (Casall). Hij loodste de schimmel foutloos naar de meet en leek in 36.82 seconden een niet te overtreffen tijd neergezet te hebben.

 

Maar dat was buiten de laatste 2  Zweedse combinaties gerekend. Amazone Malin Baryard-Johnsson was de eerste die onder de tijd van Verlooy ging. In het zadel van haar 11-jarige H&M Indiana (Kashmir Van Schuttershof) kruiste zij de meet in 35.36 seconden en verzekerde zo alvast de Zweedse overwinning. En dan kwam het moment van Europees Kampioen Peder Fredricson... Samen met zijn kampioenenpaard H&M All In (Kashmir Van Schuttershof) opteerde hij als enige voor 9 in plaats van 10 galoppassen naar de dubbelsprong wat resulteerde in een finishtijd van 33.95 seconden! Bayard-Johnsson werd zo 2de terwijl een duidelijk teleurgestelde Jos Verlooy vrede moest nemen met de 3de plaats.

 

Verder was ook Wilm Vermeir een van de barragisten met zijn 10-jarige DM Jacqmotte (Toulon). Hij kreeg echter een springfout op de voorlaatste hindernis en zou daarmee finaal 7de eindigen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions