Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/06/2019 14:04 - Jumping

België wint opnieuw landenprijs Sopot

België wint voor het tweede jaar op rij de Poolse landenprijs in Sopot. Het was de tweede manche voor de Belgische ruiters. In La Baule werden ze nog tweede, In Sopot eerste. Daardoor klimt België naar de tweede plaats in het klassement, aangevoerd door Frankrijk.

Na de twee reguliere omlopen stonden België en Ierland op gelijk hoogte met één balk, waarna een barrage volgde met één ruiter van elk team. Voor België werd Pieter Devos (Apart) in de arena gestuurd. De Ier Paul O’Shea reed voor Ierland en kreeg al meteen op hindernis één een fout. Rustig foutloos blijven dus, was de opdracht voor Devos en hij maakt het subliem af. Zo wint België voor Ierland. Frankrijk wordt derde, gevolgd door Duitsland en Nederland. De Belgen bevestigen zo opnieuw op het hoogste niveau. We zagen een sterke performance van Gudrun Patteet met Sea Coast Vadelamadra Clooney (Centauer Z), waarmee ze haar eerste landenprijs sprong. Ze legden de twee manches foutloos af. Dat deed ook Pieter Devos met Apart (Larino). Niels Bruynseels en Delux van T&L (Toulon) kregen in de eerste ronde één foutje, de tweede manche legden ze foutloos af. Nog belangrijker was dat Delux geen probleem maakte van de sprong over de sloot. Een belangrijke indicatie in functie van het EK. Yves Vanderhasselt en Jeunesse (Eldorado vd Zeshoek) kregen in elke ronde één foutje.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIETER DEVOS   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions