Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/06/2019 16:55 - Jumping

Vermeir scoort podiumplaats in Stockholm!

Onze landgenoot Wilm Vermeir is de Longines Global Champions Tour van Stockholm zonet gestart met een plaats op het podium. In de 1.45m hoge openingsrubriek bezette hij de 3de plaats met de 9-jarige ruin King Kong d’Avifauna (Beaulieu’s Think Big). In de 2de fase had hij er 27.11 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Het was de Zweedse amazone Malin Baryard-Johnsson die deze eerste overwinning in eigen land wist te houden. Zij zat in het zadel van de 11-jarige H&M Second Chance (Carland) en wist de klok te stoppen op 26.05 seconden. Ook de Egyptenaar Nayel Nassar, de partner van Jennifer Gates, wist het nog sneller te doen dan Vermeir. Hij kruiste de meet in 26.69 seconden en kon daarvoor rekenen op de 15-jarige Lordan (Lordanos).

 

De Duitser Marco Kutscher met Chargo (Chin Quin) en de in Duitsland gevestigde Zweed Henrik von Eckermann met de 9-jarige Que Bueno de Hus Z (Que Guapo) namen de andere top-5 klasseringen voor hun rekening.

 

TAGS   |   MALIN BAYARD   |   NAYEL NASSER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions