Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/06/2019 09:51 - Jumping

Steffen en Peeters scoren in LGCT Stockholm

De Zweedse hoofdstad Stockholm vormt deze week het decor voor de 8ste manche van de Longines Global Champions Tour. Naast de CSI5* competitie staan er daar ook enkele CSIU25-rubrieken op het programma en daarvoor kregen voor ons land Rachel Steffen en Leonie Peeters een uitnodiging. Zij begonnen gisteren meteen uitstekend en namen in de 1.45m openingsrubriek de eerste 2 plaatsen in het klassement voor hun rekening.

 

Steffen wist de winst op te eisen met de 14-jarige Uncanto di Villagana (Canturo), de BWP-gekeurde hengst die in eigendom is van het Zweedse Lövsta Stuteri. Zij snelde in de 2de fase door de meet in 32.72 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Peeters zadelde voor dit openingsnummer dan weer de 11-jarige Belanda (Cristo 5). Zij hadden er in 33.41 seconden net iets langer tijd voor nodig en moesten zo vrede nemen met de 2de stek. De Zweedse Stella Röhlcke was de 3de die op het podium mocht plaatsnemen. Zij stuurde de eveneens 11-jarige Delina (Verdi TN) naar de meet in 34.95 seconden.

 

TAGS   |   LEONIE PEETERS   |   RACHEL STEFFEN   |   STELLA RöHLCKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions