Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/06/2019 08:56 - Jumping

Krismar Stables verkoopt Menko Vd Wellington

Krismar Stables, de stal van Kris Callewaert en Katrien Goemaere, laat ons weten dat het afscheid heeft genomen van hun 7-jarige hengst Menko Vd Wellington. Hij werd verkocht aan een Amerikaanse investeringsgroep en zal in september na het WK in Lanaken naar de Verenigde Staten verhuizen. Tot dan zal hij te zien zijn onder het zadel van de Ierse ruiter Andrew Bourns.

 

Menko, een zoon van Echo Van ’t Spieveld, werd gefokt door Emmeric Verheye en arriveerde als veulentje al op de stallen van Kris en Katrien. In 2015 werd hij door hen voorgesteld op de BWP Hengstenkeuring, waar hij werd uitgeroepen tot reservekampioen.  In 2016 en 2017 kwam hij aan de start van de PAVO Hengstencompetitie onder het zadel van Koen Gelaude met een ex aequo 1ste en een 6de plaats in het eindklassement. Begin vorig jaar was het dan Brecht Bille die plaats nam in het zadel van de voshengst. Zo wonnen zij vorige zomer nog 2 rubrieken tijdens de Summer Tour van Knokke Hippique.

 

Menko zal via Krismar Stables beschikbaar blijven voor de fokkerij met diepvriessperma.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions