Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/12/2019 19:43 - Mennen

Glenn Geerts op podium in Saumur

Glenn Geerts is derde geworden in de CAIO4* voor vierspannen in Saumur.

 

Een week eerder week was hij, na een gemiste kegelpoort, de pechvogel in Valkenswaard. Maar Glenn Geerts bewees zijn talent en bevestigde zich vorig weekend in Saumur waar hij tweede werd in de zware marathon en na een dubbel foutloze rit in de vaardigheid, een podiumplaats behaalde na Chester Weber en winnaar Bram Chardon.

 

Glenn Geerts straalt van geluk: “Vier jaar werk ik aan de verjonging van het span, dit gaat traag maar het resultaat is er nu. Na Windsor is de opstelling gewijzigd met een bijzonder positief resultaat. Een dressuurproef van 50 punten en minder is haalbaar en in Valkenswaard, bij een sterke concurrentie winnen wij de marathon! In de vaardigheid verloor ik even mijn concentratie maar ik heb het niet aan mijn hart laten komen en bewees in Saumur dat met dit span een foutloos parcours binnen de tijd mogelijk is. Het vertrouwen is er wat belangrijk is voor de landenwedstrijd in Aken en het EK in Donaueschingen. Onze volgende wedstrijd wordt Beekbergen!”   

 

Uitslagen Saumur 2019

TAGS   |   GLENN GEERTS   |   SAUMUR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions