Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/11/2019 22:58 - Algemeen

€ 30.000 voor ingevroren embryo

De allereerste veiling ter wereld die enkel ingevroren embryo’s verkocht was meteen een schot in de roos! 10 embryo’s vonden hun weg naar kopers overal ter wereld voor een gemiddelde afslagprijs van bijna € 15.000.

In een bloedstollende strijd tussen België, Ierland en Amerika werd het embryo van Chacco Blue uit de voormalige GP-merrie Gatoucha van ’t Roosakker verkocht voor maar liefst € 30.000. De nieuwe eigenaar is Paul Peeters van de Rostal, die tevens eigenaar is van de halfzus van dit embryo, de merrie Tinkoucha Hero Z die met dochter Leonie op 1m50 niveau springt.

Chacco Blue is ook de vader van het embryo van Boyante de Muze die voor € 26.000 verkocht werd. Het is de Amerikaanse Taylor Flury van AliBoo Farm die in samenwerking met MDM Equestrian Group dit embryo aanschaft.

De halfbroer of -zus van de nummer één van de wereld, Scuderia 1918 Tobago Z, vertrekt voor € 15.500 naar Duitsland en de Baloubet du Rouet uit de halfzus van de Olympische hengst London voor € 15.000 naar Zwitserland.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions