Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/11/2019 09:32 - Algemeen

BWP-veulenkamp.: inschrijven t.e.m. 16 juni

Ook dit jaar bied BWP gewest Zuid-Oost-Vlaanderen aan iedere fokker de kans om via hun deelname aan het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap van zaterdag 22 juni hun veulen(s) ook aan te bieden voor de Belgian Foal Auction! Diezelfde dag gaat trouwens in de voormiddag ook de gewestelijke merrieprijskamp door.

 

De Belgian Foal Auction gaat dit jaar door op zaterdag 10 augustus tijdens het internationaal driesterren concours en Landbouwbeurs Limagro in Sentower Park (Opglabbeek). Het veilingcomité zal alle aangeboden veulens komen inspecteren op de terreinen van KI Center EKWI in Vlierzele (all-weather piste van 60 x 30 meter en voldoende parkeergelegenheid).

 

Online inschrijven voor het veulenkampioenschap en aanmelden als kandidaat-veilingveulen kan t.e.m. 16 juni door te klikken op deze link.

 

Deelname aan het veulenkampioenschap is open voor alle springgerichte veulens uit eender welk warmbloedpaardenstamboek. Opgave selectie veiling is gratis!

 

Let wel, de Belgian Foal Auction selecteert veulens die bij geboorte BWP geregistreerd werden. Voor de site van de Belgian Foal Auction: klik hier.

 

Voor meer inlichtingen en inschrijven kan u eveneens contact opnemen via e-mail naar davy.moreels@skynet.be of bel naar 0478 / 58 44 31 (na 18 uur). Kaarten voor het eetfestijn kan u ook via deze weg bestellen (elke deelnemer krijgt trouwens één eetkaart gratis!).

 

BWP-veulens die na deelname minimum 75 procent behalen, zullen eveneens aangemeld kunnen worden voor de online BWP-veulenveuling van eind september. Het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap geldt ook als selectiemoment voor het Nationaal Kampioenschap BWP-eliteveulens van 7 september in Meerdonk.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions