Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/09/2019 17:09 - Jumping

Thuisoverwinning voor Lamaze in Calgary!

Naast de Longines Global Champions Tour van Cannes wordt er deze week ook op vijfsterrenniveau gesprongen op de grasterreinen van Spruce Meadows in het Canadese Calgary. Daar was het afgelopen nacht Eric Lamaze die voor een schitterende overwinning wist te zorgen in de CSI5* GP! In een barrage met 7 deelnemers stuurde Lamaze zijn 13-jarige Chacco Kid (Chacco Blue) naar de meet in 46.25 seconden en liet zo het thuispubliek juichen!

 

De 2de plaats ging naar de Zwitser Steve Guerdat, de huidige nummer 1 van de wereld. Hij rekende voor deze GP op de eveneens 13-jarige Albfuehren’s Bianca (Balou du Rouet) en deed als laatste starter nog een ultieme poging. Helaas was zijn tijd van 46.96 seconden niet goed genoeg om Lamaze van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Ier Conor Swail. Samen met de 9-jarige Koss Van Heiste (Breemeersen Adorado), een fokproduct van Patrick Gillis, kwam hij foutloos over de meet in 47.20 seconden.

 

Ook op de 5de plaats kregen we met Falco Van Spieveld (Toulon) nog een Belgisch gefokt paard. Samen met de Canadese amazone Nicole Walker kreeg het fokproduct van Andre Vercauteren een springfout in de barrage, en dit in een tijd van 45.82 seconden.

 

TAGS   |   CONOR SWAIL   |   ERIC LAMAZE   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions