Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/08/2019 22:23 - Jumping

Tim Prouvé schittert in LR-proef van Poznan!

Limburger Tim Prouvé was gisterenavond met een 11de plaats al een van de prijswinnaars in de 1.50m hoofdrubriek van het Poolse Poznan. Vandaag deed de zoon van Bert Prouvé nog beter en wist hij met zijn 17-jarige Orson Des Hayettes (Mozart Des Hayettes) zelfs het podium te halen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. In een barrage met 13 deelnemers kwam hij opnieuw foutloos over de meet en met een tijd van 42.79 seconden was hij goed voor de 3de plaats in het klassement.

 

Bovenaan het klassement stond de Italiaan Juan Carlos Garcia. Die rekende voor dit hoofdnummer op de 15-jarige Zilver (Clinton) en wist de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 41.36 seconden. Verder wist ook de Zweeds Douglas Lindelöw de prestatie van de jonge Prouvé nog te verbeteren. Hij stuurde de 10-jarige Jezebel (Toulon), een fokproduct van Patrick Vandereyt en de familie Wygaerts-Govaerts, naar de meet in 42.74 seconden en legde daarmee beslag op de 2de plaats.

 

Ook Viktor Daem wist zich opnieuw te plaatsen voor de barrage. Hij werd met de 9-jarige Ghost Z (Game Boy D) 11de na een foutje in die barrage.

 

TAGS   |   DOUGLAS LINDELöW   |   JUAN-CARLOS GARCIA   |   TIM PROUVé   |   VIKTOR DAEM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions